In het mooie Friesland (Fryslân) vlakbij Sneek, vindt u Jachthaven Bouma met mooie langszij ligplaatsen.

Jachthaven Bouma is een kleine jachthaven, met een rustige sfeer en gemoedelijkheid hoog in het vaandel. Inmiddels zijn we meer dan 45 jaar actief met verhuur van ligplaatsen en winterstalling in het watersportdorp Uitwellingerga, bij Sneek. Onze haven, zeer geschikt voor uw sloep, zeilboot of kruiser, ligt op nog geen 20 min. varen van het Sneekermeer (zonder bruggen), in het centrum van de Friese watersport.

Gelegen in het midden van Friesland is Jachthaven Bouma een mooie uitvalsbasis voor recreatievaarders. De jachthaven, met langszij ligplaatsen bij Sneek, ligt centraal tussen het Sneekermeer, de Goingarijpster Poelen, de Brekken en de Langweerder Wielen.

Vanaf Jachthaven Bouma vaart u binnen 20 minuten over open vaarwater naar het Sneekermeer of Sneek, het hart van de watersport in Friesland. Ook zijn wij goed te bereiken vanaf de snelweg (A7).

Onze jachthaven is begonnen in 1973 met inmiddels de 3e generatie Bouma die betrokken is. We bieden vaste ligplaatsen en winterstalling aan met adequate faciliteiten, waarbij wij een rustige sfeer en gemoedelijkheid hoog in het vaandel hebben.

Jachthaven Bouma ligt aan het water It Gês, één van de bekendste watersportroutes van Friesland die Sneek en de tweelingdorpen Oppenhuizen en Uitwellingerga verbindt. Deze twee dorpen worden in de volksmond vaak 'Top en Twel’ genoemd (Toppenhuzen en Twellingea, de Friese namen). De dorpen kunnen met recht echte watersportdorpen genoemd worden, in het verlengde van de kern van het Sneker watersportcentrum It Gês, in het centrum van de Friese watersport.

Wij wensen u veel vaarplezier op het Sneekermeer, vanuit Jachthaven Bouma!

Familie Bouma

Ontdek de voordelen! 

Uniek adres voor uw ligplaats.