Jachthaven Bouma

In het mooie Friesland (Fryslân) vlakbij Sneek, vindt u Jachthaven Bouma met mooie langszij ligplaatsen. 

Jachthaven Bouma is een kleine jachthaven, met een rustige sfeer en gemoedelijkheid hoog in het vaandel. Inmiddels zijn we bijna 50 jaar actief met verhuur van jaarligplaatsen in het watersportdorp Uitwellingerga, bij Sneek. Onze haven, zeer geschikt voor uw sloep, zeilboot, platbodem, motorboot of kruiser, ligt op nog geen 20 min. varen van het Sneekermeer (zonder bruggen), in hèt centrum van het Friese watersportgebied. 

Onze jachthaven is begonnen in 1973 met inmiddels de 3e generatie Bouma die betrokken is. We bieden vaste (langszij) ligplaatsen met adequate faciliteiten, waarbij wij een rustige sfeer en gemoedelijkheid hoog in het vaandel hebben. 

Jachthaven Bouma ligt aan het water It Gês, één van de bekendste watersportroutes van Friesland die Sneek en de tweelingdorpen Oppenhuizen en Uitwellingerga verbindt. Deze twee dorpen worden in de volksmond vaak ‘Top en Twel’ genoemd (Toppenhuzen en Twellingea, de Friese namen). De dorpen kunnen met recht echte watersportdorpen genoemd worden, gelegen in het verlengde van het Sneker watersportcentrum It Gês, hèt centrum van de Friese watersport. 

Gelegen in het midden van Friesland is Jachthaven Bouma een mooie uitvalsbasis voor recreatievaarders. De jachthaven, met langszij ligplaatsen bij Sneek, ligt centraal tussen het Sneekermeer, de Goingarijpster Poelen, de Brekken en de Langweerder Wielen. 

Na een dag op het water kunt u tegenover de jachthaven genieten van een voortreffelijke maaltijd in het gezellig eetcafé De Buorren. Vanaf Jachthaven Bouma vaart u binnen 20 minuten over open vaarwater naar het Sneekermeer of Sneek, het hart van de watersport in Friesland. Ook zijn wij goed te bereiken vanaf de snelweg (A7). 

Wij wensen u veel vaarplezier op de Friese wateren, vanuit Jachthaven Bouma! 

Familie Bouma 

Bij Jachthaven Bouma heeft u:

Voordelen

Bij ons staan een rustige sfeer en gemoedelijkheid hoog in het vaandel.
Met uw auto kunt u vlak bij uw ligplaats komen (max. 25 m).
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Voorzieningen

Wij beschikken over adequate voorzieningen voor uzelf, uw boot en uw auto.
O.a. de parkeerplaats, drinkwater, en elektriciteit voor kleine reparaties zijn inclusief.

Snelle reactie

Stuur ons een bericht via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bellen kan uiteraard ook.